Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service particuliere klanten

Ik zoek geen informatie over Particulieren Ga naar informatie voor/over: Ondernemers Private Banking Triodos Bank

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Kan ik het bedrag dat ik dagelijks mag pinnen wijzigen?

Uw Wereldpas heeft standaard een betaallimiet van € 3000, -. U kunt de betaallimiet tijdelijk wijzigen in een bedrag tussen de € 50,- en € 10.000, -. Dit kan via internetbankieren wanneer het een pas van een privérekening (voor een meerderjarige) betreft of wanneer u eigenaar van een eenmanszaak bent. U dient de betaallimiet minimaal 2 werkdagen voor de gewenste datum zelf te wijzigen via Internet Bankieren onder het kopje 'Wereldpas'.

Wanneer u nog minderjarig bent of uw onderneming heeft een andere rechtsvorm, kunt u de limiet alleen schriftelijk wijzigen. Stuur dan een rechtsgeldig ondertekend verzoek waarin u de periode, het rekeningnummer, het pasnummer en het nieuwe limiet noemt.

Let op!
*
Er is een verschil tussen betaallimiet (betalen in een winkel) en pinlimiet (contante opname). De pinlimiet van contant geld kunt u niet verhogen. € 1250,- is het maximale bedrag wat u per dag kunt opnemen bij de geldautomaten van de Rabobank. Bij geldautomaten van andere banken is de limiet € 250,- per dag.
* Stelt u een lager paslimiet in dan de standaard bedragen, dan kunt u ook minder contant geld opnemen.
* De paslimiet is cumulatief, het is het totaalbedrag waarvoor u uw pas kunt gebruiken per dag, betalen én geld opnemen samen.

Wilt u het limiet permanent verlagen?
U kunt via internetbankieren een betaallimiet permanent instellen tussen de €50,- en €3000,- per dag. Een hoger limiet kan alleen tijdelijk ingesteld worden.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar: