Wat moet ik doen als ik wil overstappen naar Mobiel Bevestigen?

Gebruik je als meerderjarige particuliere klant een Identifier of gebruikersnaam en wachtwoord en wil je overstappen naar Mobiel Bevestigen? Dan moet je de app opnieuw registreren.

Zo werkt het:

1. Open de app en tik op Opnieuw registreren
  2. Tik op Aan de slag
  3. Tik op Toegang tot mijn rekening(en)
  4. Tik op Mobiel Bevestigen
  5. Vul het e-mailadres in dat bij ons bekend is
  6. Vul je naam en geboortedatum in en tik op Verder
  7. Tik op Bevestig als je gegevens kloppen en daarna op Verder. Je ontvangt een bevestigingscode op je e-mailadres
  8. Vul de bevestigingscode in op de app en volg daarna de stappen in het scherm
    • Houd een geldig paspoort of geldige identiteitskaart bij de hand