Wat is Mobiel bevestigen?

Mobiel Bevestigen is de naam voor onze nieuwste en veiligste manier van inloggen, waarbij je geen Identifier of gebruikersnaam en wachtwoord meer nodig hebt.

Hoe werkt het?

• Inloggen op Internet Bankieren doe je voortaan met behulp van een QR-code
  • Inloggen op de Mobiel Bankieren app doe je met je persoonlijke inlogcode, vingerafdruk of gezichtsherkenning
    • Had je hiervoor een Identifier of gebruikersnaam? Dan is de manier van inloggen in de app niet veranderd. Wat wel is veranderd, is de manier waarop je de app registreert. In het verleden identificeerde je jezelf met behulp van een Identifier of gebruikersnaam en wachtwoord, nu maak je een opname van je identiteitsbewijs en je gezicht

Let op:

• Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan een ouder of voogd om hulp. Met deze stappen zorgen jullie er samen voor dat je je rekening kunt gebruiken via de app
  • Ben je (ook) zakelijk klant? Dan kan je geen gebruik maken van Mobiel Bevestigen