Wat is Mobiel bevestigen?

Triodos Bank wil bankieren nog veiliger en makkelijker maken. Daarom introduceren we Mobiel bevestigen. Met Mobiel bevestigen verandert de manier waarop je inlogt en opdrachten bevestigt in Internet Bankieren en in de app zelf. Wanneer je gebruik maakt van Mobiel bevestigen, dan vervangt dit je Identifier of gebruikersnaam en wachtwoord en log je alleen nog maar in met een persoonlijke inlogcode.

Voordelen  van Mobiel bevestigen
Mobiel bevestigen biedt veel voordelen. Denk hierbij aan;

• Mobiel bevestigen is de veiligste manier om je bankzaken te regelen

• Je hebt je Identifier of gebruikersnaam en wachtwoord niet meer nodig om je bankzaken te regelen

• Je kunt grote betalingen met je persoonlijke inlogcode bevestigen

• Geen gebruik meer maken van een Identifier betekent minder plastic afval in de toekomst

Veiligheid van Mobiel bevestigen
Mobiel bevestigen geeft je toegang tot je rekeningen. We willen daarom zeker weten dat jij het bent als je Mobiel Bevestigen activeert. Om Mobiel bevestigen te activeren vragen we je eenmalig een opname van je identiteitsbewijs en je gezicht te maken. Zo zorgen we ervoor dat je rekening optimaal beveiligd is en alleen jij bij je rekening(en) kunt.

Mobiel bevestigen op meerdere apparaten
Wil je gebruik maken van Mobiel bankieren op verschillende apparaten? Dat kan. Na het activeren van Mobiel bevestigen op één apparaat registreer je de app opnieuw op het tweede apparaat.

Je krijgt van ons een e-mail met de uitnodiging om over te stappen naar Mobiel Bevestigen. Dit is het moment waarop je Mobiel Bevestiging kunt activeren.