Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind zelf zijn rekening kan gebruiken via de app?

1. Download de Triodos Bankieren NL app op het toestel van je kind
  2. Kies op het toestel van je kind voor Toegang tot mijn rekening(en) en daarna voor Mobiel Bevestigen voor jongeren. Volg de stappen in de app
  3. Log in op je eigen toestel, ga naar Meer en daarna naar Voorkeuren & Privacy
  4. Tik op Geregistreerdeapparaten
  5. Kies onder de naam van je kind voor Nieuw apparaat registreren en volg de stappen