Hoe download ik de app van Triodos Bank?

Met onze app regel je je bankzaken via je mobiele telefoon of tablet. De Triodos Mobiel Bankieren app werkt op de besturingssystemen iOS versie 14.0 (en hoger) en Android 6.0 (en hoger).

1. Ga naar Google Play Store of de App Store
  2. Zoek op Triodos bankieren NL
  3. Download de app
    • Bij het registreren van de app vragen we je om je eenmalig te identificeren. Zo weten we zeker dat jij het bent
    • Heb je een Identifier en een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen, registreer je app dan met de Identifier
    • Vraag je een rekening aan, dan download je de app om je rekeningaanvraag af te ronden. Start de aanvraag op de website en volg de stappen in het scherm
  4. Kies een 5-cijferige inlogcode of gebruik je vingerafdruk of gezichtsherkenning om in te loggen, te betalen en bevestigen.

Vervolg

Na registratie van de app log je altijd in met je persoonlijke inlogcode.