Hoe download ik de app van Triodos Bank?

Met onze app regel je je bankzaken via je mobiele telefoon of tablet. De Triodos Mobiel Bankieren app werkt op de besturingssystemen iOS versie 11.0 (en hoger) en Android 5.0 (en hoger).

1. Ga naar Google Play of de App Store
  2. Zoek op Triodos bankieren NL
  3. Download de app
    1. Heb je een Identifier, dan registreer je de app eenmalig  met je Identifier
    2. Heb je een gebruikersnaam en wachtwoord, dan registreer je de app eenmalig met je gebruikersnaam en wachtwoord
    3. Heb je zowel een Identifier als een gebruikersnaam en wachtwoord, registreer je app dan met de Identifier
    4. Vraag je een Internet Spaarrekening aan, dan download je de app om je rekeningaanvraag af te ronden. Start de aanvraag op de website en volg de stappen in het scherm
  4. Kies een 5-cijferige pincode

Vervolg

Na registratie van de app log je altijd in met de pincode.