Hoe blokkeer ik zelf de toegang tot Internet Bankieren?

Blokkeer de toegang tot Internet Bankieren als:

• Je vermoedt dat je slachtoffer bent van fraude of dat iemand zonder jouw toestemming toegang heeft tot je rekening, en;
  • Je Identifier niet meer in je bezit is

Zo werkt het

1. Klik rechts bovenaan onze website op Inloggen
  2. Vul het gebruikersnummer van je Identifier in en klik op Volgende
  3. Vul een zelfgekozen toegangscode in en klik op Inloggen
  4. Herhaal dit 3 keer. Je toegang tot Internet Bankieren is nu geblokkeerd.
  5. Heb je een en/of-rekening, voer deze stappen dan uit voor beide Identifiers

Bel ons als het niet lukt om de toegang tot Internet Bankieren te blokkeren.

Identifier nog in bezit?

Heb je je Identifier nog in je bezit, blokkeer dan de Mobiel Bankieren app.