Hoe installeer ik de app op een nieuwe telefoon of een extra apparaat?

1. Download de app
  2. Tik op Aan de slag
  3. Tik op Toegang tot mijn rekening(en)
  4. Registreer de app opnieuw:
    • Heb je een Identifier, dan tik je op Identifier en volg je de stappen in de app
    • Heb je een gebruikersnaam en wachtwoord, dan tik je op gebruikersnaam en wachtwoord. Volg daarna de stappen in de app
    • Maak je gebruik van of wil je gebruik maken van Mobiel Bevestigen, dan tik je op Mobiel Bevestigen en volg je de stappen in de app