Hoe zie ik welke versie van de Triodos Bankieren App gebruik?

We updaten onze app regelmatig, om te zorgen dat hij nog beter werkt of om nieuwe functies te introduceren. Het is daarom belangrijk dat je de meest recente versie van de app gebruikt.

Versie controleren

Zo controleer je of je de meest recente versie van de app hebt geïnstalleerd:

1. Open de app en klik rechts onderin op Meer. Scroll naar beneden en kijk onder Versie van deze app om te zien welke versie je hebt
  2. Ga daarna naar Google Play of de App store en controleer of jouw versie van de app ook de meest recente versie is
  3. Heb je niet de meest recente versie op je mobiele telefoon of tablet, update dan de app. Lees hoe je de dat doet voor Android-toestellen en voor iPhone of iPad.
  4. Zet 'automatisch updaten' aan voor de Triodos Mobiel Bankieren app. Zo weet je zeker dat je altijd de meest recente en veiligste versie van de app hebt