Hoe update ik de Triodos Bankieren App voor iPhone of iPad?

We updaten onze app regelmatig, om te zorgen dat hij nog beter werkt of om nieuwe functies te introduceren. Het is daarom belangrijk dat je de meest recente versie van de app gebruikt.

Zo update je de app

1. Open de App Store
  2. Tik op je profielsymbool bovenaan het scherm
  3. Scroll naar de Triodos Bankieren app en tik op Werk bij om de app te updaten

Automatisch updaten

Als je automatisch updaten inschakelt, update jouw toestel altijd automatisch de app naar de meest recente versie:

1. Ga naar Instellingen
    2. Tik op App Store
    3. Schakel Automatische updates in of uit

Updaten van je Apple besturingssysteem (iOS-versie)
Om veilig mobiel te bankieren, is het belangrijk dat je de app gebruikt op een iPhone of iPad met een recente versie van het Apple besturingssysteem (iOS-versie). Dit gaat dus niet om de appversie. Update het besturingssysteem van je iPhone of iPad naar iOS-versie 14 of hoger. Doe dit op je apparaat via Instellingen > Algemeen > Software-update.