Hoe update ik de Triodos Bankieren App voor Android?

We updaten onze app regelmatig, om te zorgen dat hij nog beter werkt of om nieuwe functies te introduceren. Het is daarom belangrijk dat je de meest recente versie van de app gebruikt.

Zo update je de app:

1. Open de Google Play Store-app
  2. Tik rechtsboven op je profielicoon
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Bij apps die je kunt updaten staat het label Update. Je kunt ook specifiek zoeken naar de Triodos Bankieren app.
  4. Tik op Updaten

Automatisch updaten

Als je automatisch updaten inschakelt, update jouw toestel altijd automatisch de app naar de meest recente versie:

1. Open de Google Play Store-app
    2. Tik rechtsboven op het profielicoon
    3. Tik op Instellingen > Netwerkvoorkeuren > Apps automatisch updaten
    4. Selecteer een optie:
      • Via elk netwerk om apps te updaten via wifi of mobiele data.
      • Alleen via wifi om apps alleen te updaten wanneer je verbinding hebt met wifi.