Wat moet ik doen als ik mijn Identifier kwijt ben?

Bel ons als je je Identifier kwijt bent of als deze is gestolen. Wij blokkeren je Identifier dan direct.

Nieuwe Identifier aanvragen
Je vraagt in hetzelfde telefoongesprek een nieuwe Identifier aan. Houd je rekeningnummer bij de hand.

Buiten kantooruren

Als je je Identifiernummer nog weet, kun je je toegang tot Internet Bankieren zelf blokkeren. Dat doe je als volgt:

1. Klik rechts bovenaan onze website op Inloggen
  2. Vul je gebruikersnummer in en klik op Volgende
  3. Vul een zelfgekozen toegangscode in en klik op Inloggen
  4. Herhaal dit 3 keer. Je toegang tot Internet Bankieren is nu geblokkeerd.