Hoe log ik in op Internet Bankieren met een QR-code?

Je kunt met een QR-code inloggen op Internet Bankieren als je ook gebruik maakt van onze app. Als je inlogt, gebruik je zowel je computer als de telefoon of tablet waarop je app is geïnstalleerd.

Zo werkt het:

1. Klik rechtsboven op onze website op Inloggen
  2. Klik op Inloggen met app
  3. Open de Triodos Bankieren App op je telefoon of tablet
  4. Tik in je app op QR
    • Je vindt QR op het inlogscherm of nadat je bent ingelogd bij Opdrachten
    • Heb je TouchID aanstaan, annuleer deze dan eerst
  5. Scan de QR-code op het beeldscherm van je computer
  6. Tik in je app bij Aanmelden op Bevestigen
  7. Toets je 5-cijferige pincode in op je app
    • Heb je iOS, dan kun je ook inloggen met Face ID of Touch ID
  8. Je computer logt nu automatisch in op Internet Bankieren

Als je inlogt met een QR-code op Internet Bankieren, dan kun je tot maximaal €1.000 betalen. Betalingen boven €1.000 bevestig je met je Identifier.