Activeer Mobiel Bevestigen in 4 stappen

 • Ga naar de Mobiel Bankieren app

  Maak je al gebruik van de Mobiel Bankieren app, dan log je nu in op de app en open je het bericht. Activeer nu Mobiel Bevestigen. Volg daarna de stappen in de app.

  Maak je nog geen gebruik van de Mobiel Bankieren app, dan download je de app en volg je de stappen in de app. 

  Ben je jonger dan 18 of een zakelijke klant, dan kan je geen gebruik maken van Mobiel Bevestigen, wel van de Mobiel Bankieren app.

 • Maak een opname van je identiteitsbewijs en gezicht

  We willen zeker weten dat jij het bent. Daarom vragen we je eerst om een opname te maken van je identiteitsbewijs. Dat mag een geldig paspoort, identiteitskaart of verblijfsvergunning zijn. Je maakt een opname van de voor- en achterkant van de pagina in je paspoort waarop je pasfoto en persoonsgegevens staan. Vervolgens maak je een opname van je gezicht. Je kijkt eerst recht in de camera en draait vervolgens langzaam je hoofd naar links en naar rechts (andersom mag ook). Volg daarbij steeds de stappen in het scherm. 

  Bekijk onze video waarin we stap voor stap uitleggen hoe je je in de Mobiel Bankieren app identificeert.

 • Check of je identificatie is gelukt

  We gaan nu je gegevens controleren. Binnen enkele dagen ontvang je een e-mail waarin staat of de identificatie is gelukt.

  Daarna log jij voortaan in met Mobiel Bevestigen. Je kunt je Identifier of gebruikersnaam en wachtwoord dan niet meer gebruiken.

 • Gebruik je de app op meerdere apparaten?

  Activeer dan Mobiel Bevestigen ook op je andere telefoon of tablet. Tik op Opnieuw Registeren en volg deze stappen. Zo zorg je ervoor dat je de app op al je apparaten kunt blijven gebruiken.