Hoe download ik het financieel jaaroverzicht?

Het financieel jaaroverzicht is alleen beschikbaar in Internet Bankieren en niet in de Mobiel Bankieren app. Je downloadt het financieel jaaroverzicht als volgt:

1. Log in op Internet Bankieren
  2. Klik links in het menu op Zelf regelen
  3. Klik rechts in het scherm onder Downloads op Financiële Jaaroverzichten
  4. Klik achter het Financieel jaaroverzicht dat je wilt downloaden op Download

Het financieel jaaroverzicht is niet online beschikbaar als:

• Je een organisatie hebt die geen eenmanszaak is
  • Je wettelijk vertegenwoordiger van een kind bent . Je ziet het financieel jaaroverzicht wel als je inlogt met de gegevens van je kind
  • Je gemachtigde bent op een rekening

Wil je het begin- en eindsaldo van het vorige jaar weten? Zoek dit dan op in Internet Bankieren.

Zakelijk financieel jaaroverzicht

• Heb je een eenmanszaak? Dan download je het financieel jaaroverzicht via bovenstaande stappen.
  • Heb je een andere rechtsvorm? Dan ontvang je het financieel jaaroverzicht per post. Bel ons als je het overzicht niet hebt ontvangen.