Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service zakelijke klanten

Ik zoek geen informatie over Ondernemers Ga naar informatie voor/over: Particulieren Private Banking

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een Wereldpas aan voor mijn zakelijke betaalrekening?

Voor de zakelijke rekening is het toevoegen van een betaalpas (wereldpas) optioneel. Wanneer u een betaalpas voor uw zakelijke rekening wilt, ontvangen wij hiervoor graag een verzoek van u.

Let op! Een wereldpas is altijd persoonsgebonden, ookal betreft het een zakelijke rekening. U kunt dan ook enkel een wereldpas aanvragen voor een geregistreerde gebruiker van de rekening.
Wanneer u een Wereldpas wilt aanvragen voor een persoon binnen uw organisatie die nog niet bij ons bekend is, dient deze persoon eerst toegevoegd te worden als gebruiker van de rekening.

Aanvragen wereldpas
Met dit formulier kunt u een Wereldpas aanvragen voor gebruikers van de zakelijke rekening. Vul dit formulier alstublieft zo volledig mogelijk in.

  • Vermeld organisatie gegevens
  • Geef aan of u een gebruiker wilt toevoegen of wijzigen.
  • Gebruiker ‘toevoegen’ is van toepassing wanneer u een pas aanvraagd voor een persoon binnen uw organisatie die nog niet bij ons bekend is
  • Gebruiker ‘wijzigen’ is van toepassing wanneer u voor een bestaande gebruiker een pas wilt aanvragen
  • zet een vinkje bij ‘Wereldpas aanvragen’
  • Stuur het formulier rechtsgeldig ondertekend per post retour. Let op! De ondertekening is rechtsgeldig wanneer de ondertekening overeenkomt met de tekeningsbevoegdheid zoals geregeld in uw statuten of het uittreksel bij de Kamer van Koophandel.
  • Wanneer u een nieuwe gebruiker toevoegd verzoeken wij u om ook een ingescand kopie van een legitimatiebewijs toe te voegen. Binnen tien werkdagen zullen we de pas voor u aanvragen. Binnen vijf werkdagen na het verwerken van uw aanvraag zullen de pas en de pincode per post bij u aankomen.

Kosten
Voor de zakelijke Wereldpas zullen kosten worden geïncasseerd. De kosten per pas zijn € 20,- per jaar.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Alle veelgestelde vragen over 'Wereldpas'

Contact

Neem contact op met Triodos Bank