Aanvragen

Voor het opstellen van de jaarrekening van uw onderneming kan uw accountant met een standaard format een bankverklaring vragen. De zogenaamde (Standaard) bankverklaring. Daarin staan de verplichtingen die uw onderneming is aangegaan.

Dit regelen we voor u:
We sturen een schriftelijk overzicht van de financiële gegevens van uw onderneming rechtstreeks naar uw accountant. U ontvangt een kopie voor uw eigen administratie.

Bankverklaring notaris

Bij het oprichten van een NV of BV vraagt de notaris om een bankverklaring. Daaruit moet blijken dat u beschikt over het benodigde startkapitaal.

Dit regelen we voor u:
We sturen een schriftelijk overzicht van de financiële gegevens van uw onderneming rechtstreeks naar uw notaris. U ontvangt een kopie voor uw eigen administratie.

Zo werkt het:

  1. Schrijf uw NV of BV in bij de KvK, ook als hij nog in oprichting is. 
  2. Open een Triodos Internet Zaken Rekening op naam van deze NV of BV. 
  3. Stort het aandelenkapitaal op de nieuwe rekening. 
  4. Vul het Aanvraagformulier Bankverklaring in. Hebt u een (Standaard)  bankverklaring van uw accountant ontvangen dan stuurt u deze mee.
  5. Binnen vijf werkdagen  na ontvangst van de aanvraag sturen wij de (Standaard)bankverklaring rechtstreeks naar de accountant. 
  6. U ontvangt een kopie van de (Standaard) bankverklaring.
  7. De kosten incasseren wij van uw rekening.

 Vraag een bankverklaring aan  

Print het formulier en vul het in

 

Contact

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. Of stuur een e-mail naar info@triodos.nl (particulier) of zakelijk@triodos.nl (zakelijk). Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.