Ik vraag een nieuwe rekening aan, maar ben mijn wachtwoord kwijt. Wat nu?

Wij sturen u graag een nieuw wachtwoord toe. Volg deze stappen:

1. Ga naar de aanvraagpagina.
  2. Vul uw gebruikersnaam en e-mailadres in.
  3. Klik op Reset uw wachtwoord.
  4. U ontvangt een e-mail met een tijdelijk wachtwoord. Dit wachtwoord blijft drie weken geldig.
  5. Log in met dit tijdelijke wachtwoord.
  6. Kies een nieuw wachtwoord

Vervolg

• Nadat uw rekeningaanvraag is goedgekeurd, ontvangt u van ons nieuwe inloggegevens
  • Heeft u al een rekening, dan koppelen wij uw nieuwe rekening aan uw bestaande inloggegevens