Hoe hef ik mijn particuliere betaal- of spaarrekening op?

Wat jammer dat je je rekening wilt opheffen. Je beëindigt een betaalrekening of spaarrekening het makkelijkst via  onze app.

Zo werkt het:

1. Log in
  2. Tik rechts onderin op Meer
  3. Tik op Rekeninginstellingen
  4. Tik op de rekening die je wilt opheffen
  5. Klik op Rekening sluiten en volg de stappen
    • Bij het sluiten selecteer je een tegenrekening waarnaar wij het resterende saldo overboeken

Vervolg

• Binnen 1 dag sluiten wij de rekening
  • Heb je nog andere rekeningen, dan zie je de gesloten rekening nog 13 maanden in Internet Bankieren
  • Heb je geen andere rekeningen, dan heb je geen toegang meer tot Internet Bankieren.  Download daarom je afschriften voordat je de rekening opheft

Geen app?

Heb je geen toegang tot de app, dan beëindig je de rekening schriftelijk.

Beleggersrekening

Lees hier hoe je een beleggersrekening opheft.