Hoe hef ik mijn particuliere betaal- of spaarrekening op?

Wat jammer dat je je rekening wilt opheffen. Je beëindigt een betaalrekening of spaarrekening het makkelijkst via onze app.

Zo werkt het:

1. Log in op de app
  2. Tik rechts onderin op Meer
  3. Tik op Rekeninginstellingen
  4. Tik op de rekening die je wilt opheffen
  5. Klik op Rekening sluiten en volg de stappen
    • Bij het sluiten selecteer je een tegenrekening waarnaar wij het resterende saldo overboeken

Vervolg

• Binnen 1 dag sluiten wij de rekening
  • Heb je nog andere rekeningen, dan zie je de gesloten rekening nog 13 maanden in Internet Bankieren
  • Heb je geen andere rekeningen, dan heb je geen toegang meer tot Internet Bankieren. Download daarom je afschriften via Internet Bankieren voordat je de rekening opheft. Dit werkt als volgt:
    • Klik in Internet Bankieren op Overzichten > Afschriften
    • Selecteer de afschriften die je wilt downloaden
    • Klik op het printer-icoontje
    • Je downloadt de afschriften als pdf-bestand

Schriftelijk opheffen

Heb je geen toegang tot de app of kun je je rekening niet sluiten via de app? Beëindig je rekening dan schriftelijk.

• Download op de website het Opheffingsformulier Particuliere Rekening
    • je vindt het formulier door in de zoekfunctie "opheffingsformulier" te typen
  • Stuur het ingevulde en ondertekende formulier per post naar Triodos Bank
  • Wij sluiten de rekening binnen 5 werkdagen na ontvangst
  • Je ontvangt een bevestiging per e-mail