* Gemiddeld rendement per jaar over de afgelopen 5 jaar per 30-09-2018. Resultaten uit het verleden bieden geen betrouwbare indicator voor de toekomst.

De informatie over Certificaten van aandelen is puur informatief. Dit is geen (beleggings-)advies of vervanging voor een persoonlijk advies. Dit betekent dat de keuze voor het aan- en verkopen van Certificaten van aandelen Triodos Bank geheel bij u zelf ligt. Triodos Bank adviseert hier nooit over.

Ik wil meer informatie over de impact van beleggen >

Overzicht

Beleggen in een duurzame toekomst

Uw investering in Triodos Bank maakt financiering mogelijk van ondernemers die bijdragen aan een duurzame en eerlijke economie.

Onafhankelijke Nederlandse bank

Om ons duurzame beleid te beschermen hebben we een structuur die onze onafhankelijkheid garandeert.

We zijn niet beursgenoteerd en beschermd tegen overnames. Aandelen kopen kan niet, wel certificaten van aandelen. Certificaten zijn vergelijkbaar met aandelen, alleen is het stemrecht beperkt. Lees meer over de structuur van Triodos Bank.

Meer informatie

Draag bij aan een duurzame wereld

Triodos Bank financiert en investeert in duurzame ondernemers en projecten met het geld van spaarders en beleggers. Bekijk waar hun geld werkt aan een duurzamere samenleving.

Rendementen Certificaten van aandelen Triodos Bank

YTD 1 jaar 3 jaar gem. 5 jaar gem. 10 jaar gem.
2,4% 3,6% 3,7%  4,3% 4,3% 

N.B. Resultaten uit het verleden vormen geen betrouwbare indicator voor de toekomst.

Bron: Triodos Bank, per 30-09-2018.

Actuele koers

De koers van het Certificaat van aandeel Triodos Bank is op dit moment: € 83,00**

** Per 18-10-2018

Uitgebreide informatie over kosten & risico’s:

Met beleggen maakt u kans op een hoger rendement dan op uw spaarrekening. Uw beleggingen kunnen echter ook minder waard worden. Beleg daarom altijd met geld dat u niet direct nodig hebt, maar voor langere tijd kunt missen. Investeringen in Certificaten van aandelen Triodos Bank worden, in tegenstelling tot spaar- en betaaltegoeden, niet gedekt door het depositogarantiestelsel.

Het kan gebeuren dat u de certificaten tijdelijk niet of beperkt kunt aan- en verkopen. Zie voor meer informatie het prospectus.

N.B. Baseer uw beslissing om certificaten van aandelen te kopen altijd op het volledige prospectus.

 

 Ik wil beleggen in certificaten 

Binnen 5 minuten klaar voor uw eerste order

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. Of stuur een e-mail naar info@triodos.nl (particulier) of zakelijk@triodos.nl (zakelijk). Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.

Online jaarverslag 2017

Teaser online jaarverslag 2017
Lees meer over de bereikte resultaten en impact van Triodos Bank in ons online jaarverslag over 2017.