Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Verklaring Triodos Bank over zwarte lijst Staat New York

Triodos Bank boycot Israël niet

09-12-2016 | Op 6 december 2016 berichtten verschillende media over een lijst die gepubliceerd is door de Amerikaanse staat New York. Deze lijst bevat namen van bedrijven die worden beschuldigd van het boycotten van Israël. Triodos Bank boycot Israël niet, noch heeft het een beleid om Israël uit te sluiten. Triodos Bank heeft de staat New York gevraagd om onze naam te verwijderen van de gepubliceerde lijst.

Wat we doen

Triodos Bank financiert alleen bedrijven en projecten die passen bij onze missie en onze principes . Naast onze missie, waarden en bedrijfsprincipes, hebben we kredietcriteria gedefinieerd die als richtsnoer fungeren in de beoordeling van krediet- en investeringsvoorstellen. Tot slot hebben we minimumeisen en uitsluitingen gedefinieerd die worden toegepast voor het toekennen van een krediet of investering.

Wie we financieren

We financieren en investeren in duurzame bedrijven die voldoen aan onze criteria, onafhankelijk van het land van vestiging. We publiceren details van onze klanten en de bedrijven waarin we beleggen via onze Triodos beleggingsfondsen. Dus iedereen kan zien wat er gebeurt met de financieringen die we verstrekken. Tot slot investeren we ook in staatsobligaties (beperkt tot eurobonds) en voor deze investeringen volgen we een vergelijkbaar proces .

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
De mensen van Triodos Bank helpen u graag van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.Accepteer cookies