Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Uw persoonsgegevens zijn in goede handen

Wij gaan bewust om met uw persoonsgegevens

24-05-2018 |

Bewust omgaan met geld zit in de kern van Triodos. Ook de omgang met data vraagt bewustzijn, zeker in deze tijd. Data zijn de gegevens die we hebben over u en uw financiële handelen. Data helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren en bijvoorbeeld risico's en fraude in kaart te brengen. Maar het verwerken van gegevens is gevoelig en kan impact hebben op de privacy van klanten. We moeten daar dus zeer zorgvuldig mee omgaan. Zo vinden we bijvoorbeeld dat mensen niet kunnen worden gereduceerd tot de data die over hen verzameld zijn en dat een menselijke blik altijd noodzakelijk blijft.

Waarborgen voor uw privacy

Triodos Bank verwelkomt de nieuwe privacywetgeving, beter bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze heeft geleid tot evaluatie en aanscherping van wat we al deden. In onze nieuwe Privacyverklaring leest u waarom wij bepaalde persoonsgegevens houden, welke gegevens dit zijn, hoe lang we ze bewaren, hoe we gegevens verwerken en met wie we ze delen.

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. Of stuur een e-mail naar info@triodos.nl (particulier) of zakelijk@triodos.nl (zakelijk). Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.