Rendement

Duurzaam beleggen bij Private Banking levert u naast financieel rendement ook maatschappelijk rendement op. U realiseert zo dubbel rendement op één belegging. U belegt namelijk altijd in bedrijven die bijdragen aan een positieve verandering.

Financieel rendement

Duurzaam beleggen levert een marktconform rendement op. Bekijk hier het gemiddeld financieel rendement per beleggingsprofiel over de afgelopen 5 jaar.

Beleggersprofiel* Behoudend Defensief Neutraal Offensief Zeer offensief
5 jaars rendement** 2,0% 3,6%  5,5% 7,4% 9,5%

* De berekening is gebaseerd op de huidige particuliere beleggingsprofielen die tot 1 januari 2017 werden gebruikt in Triodos Fondsadvies.
** Bron: Triodos Bank, per 30-09-2018. Resultaten uit het verleden bieden geen betrouwbare indicator voor de toekomst. Rendement op basis van intrinsieke waarde, inclusief herbelegging dividend (wanneer van toepassing).

Op de productpagina’s van de beleggingsfondsen vindt u de Essentiële Beleggersinformatie, het prospectus en meer informatie over de kosten en risico’s. Neem de beslissing om beleggingsfondsen aan te kopen alleen op basis van het prospectus. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.