Ik wil mijn rekening blokkeren voor incasso's met een paar uitzonderingen. Wat nu?

Als je je rekening blokkeert voor incasso's, kun je voor een aantal organisaties een uitzondering maken. Je stelt dan een goedkeuringslijst op. Alleen incasso's van bedrijven op jouw goedkeuringslijst worden uitgevoerd.

Je kunt zelf een goedkeuringslijst opstellen als je inlogt bij Internet Bankieren of de Mobile Bankieren app.

Zo werkt het:

1. Log in op Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app
  2. Klik op Zelf regelen
  3. Klik op Rekeninginstellingen
  4. Klik op Incasso blokkeren
  5. Klik rechts in het scherm op Rekening blokkeren voor incasso met uitzonderingen
  6. Klik op Volgende
  7. Vink in de lijst de incasso's aan die je op je goedkeuringslijst wilt zetten
  8. Wil je een nieuwe incassant toevoegen, klik dan op Uitzondering toevoegen. Vul daarna het incassant ID in.
  9. Klik op Naar autoriseren
  10. Volg de stappen en klik op Verzenden