Ik wil mijn rekening blokkeren voor incasso's met een paar uitzonderingen. Wat nu?

Als je je rekening blokkeert voor incasso's, kun je voor een aantal organisaties een uitzondering maken. Je stelt dan een goedkeuringslijst op. We noemen dat whitelisting. Alleen incasso's van bedrijven op jouw goedkeuringslijst worden uitgevoerd.

Zo werkt het:

1. Log in
    • Maak je gebruik van het nieuwe Internet Bankieren, klik dan op Naar het oude Internet Bankieren
  2. Klik links in het menu op Incasso's
  3. Klik op Blokkade
  4. Klik rechts in het scherm op Rekening blokkeren voor incasso met uitzonderingen
  5. Klik op Volgende
  6. Vink in de lijst de incasso's aan die je op je goedkeuringslijst wilt zetten
  7. Wil je een nieuwe incassant toevoegen, klik dan op Uitzondering toevoegen. Vul daarna het incassant ID in.
  8. Klik op Naar autoriseren
  9. Volg de stappen en klik op Verzenden