Hoe blokkeer ik mijn rekening volledig voor incasso's?

Als je niet wilt dat organisaties geld van je rekening incasseren, dan stel je een volledige incassoblokkade in. Dat betekent dat geen enkele incasso mogelijk is.

Je kunt zelf een volledige incassoblokkade instellen als via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app.

Zo werkt het:

1. Log in op Internet Bankieren
  2. Klik op Zelf regelen
  3. Klik op Rekeninginstellingen
  4. Klik op Incasso blokkeren
  5. Klik rechts in het scherm op Rekening blokkeren voor incasso
  6. Klik in de pop-up op OK

Wil je voor enkele organisaties een uitzondering maken? Stel dan een goedkeuringslijst op voor deze organisaties.