Hoe maak ik mijn rekening onzichtbaar in de app?

Via onze mobiele app kunt u eenvoudig uw rekening onzichtbaar maken. Uw rekening blijft nog gewoon bestaan, maar verschijnt dan niet meer in uw rekeningoverzicht in de app. Dit geeft u een beter overzicht wanneer uw meerdere rekeningen heeft.

1. Log in.
  2. Tik links bovenin op menu (de drie horizontale streepjes).
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Rekeninginstellingen.
  5. Tik rechts bovenin op het symbool met het pijltje en streepjes.
  6. Tik op de knop onder Tonen om de rekening onzichtbaar te maken.
  7. Uw wijziging gaat per direct in.

Wilt u uw rekening weer zichtbaar maken, dan volgt u ook de bovenstaande stappen. In Internet Bankieren ziet u altijd al uw rekeningen staan.