Past een krediet van Triodos Bank bij u?

Ondernemen is meer dan geld verdienen. Natuurlijk zijn de harde cijfers belangrijk, net als een goed doortimmerd businessplan. Een echte ondernemer gebruikt zijn hoofd. Maar succes zit in meer dan het behalen van goede financiële resultaten. Een positieve impact op de samenleving is net zo belangrijk. Ondernemen met hart en hoofd noemen we dat.

Bent u benieuwd of een krediet van Triodos Bank bij u past? Bekijk dan onze video.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

Herkent u zich in de video? En wilt u net als wij een positieve impact hebben op de samenleving? Een zakelijk krediet van Triodos Bank helpt u hierbij.

Meer over ons krediet en andere financieringsvormen

Wilt u meer weten over wie wij financieren en hoe? Bekijk onze uitgangspunten, kosten en voorwaarden bij financieringen.

Wilt u meer weten over financieringsvormen in het algemeen? En hoe anderen in uw sector worden gefinancierd. Ga dan naar de Nationale Financieringswijzer.

Wat u als kleinzakelijke klant op het gebied van een financiering kunt verwachten van een bank, staat omschreven in de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering. Deze gedragscode is ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging van Banken. Bekijk de gedragscode.

 Vraag direct een krediet aan  

Vraag nog sneller aan met uw KvK nummer