We helpen je graag op weg

Verduurzaam je pand. Waar begin je?

Je wilt als ondernemer je pand verduurzamen. Maar wat komt daar allemaal bij kijken en hoe doe je dat? Waar begin je en zijn er ook subsidies waar je gebruik van kunt maken? Wij helpen je met een overzicht van belangrijke keuzes die je kunt maken en daarbij horende tips & tools.

Hulp bij het verduurzamen van je pand

Zoals bij de aanvraag van elk krediet, geldt ook voor het Verduurzamingskrediet dat het doel waarvoor je leent duidelijk is. Daarom stellen wij als voorwaarde dat er een energiescan wordt uitgevoerd door een ervaren en onafhankelijke energieadviseur. Met het opgestelde energiebesparingsplan heb je handvatten om op een efficiënte manier energie te besparen en kunnen wij je helpen met een passende financiering. Hieronder zie je alvast een aantal van de energie adviesbureaus waar we mee samenwerken. Je mag natuurlijk ook zelf een bureau kiezen.

Zet je eerste stap naar duurzaam lenen

Verduurzamen: van plan naar realisatie

Deze ondernemers wilden hun bedrijfspand renoveren en direct verduurzamen. Wij hielpen hen met een lening en met de plannen voor verduurzamen.

De Reehorst, clubhuis voor onze klanten

Ons kantoorpand is 100% duurzaam en remontabel. Architectonisch een plaatje. Een plek die klanten mogen gebruiken als centrale ontmoetingsplek om af te spreken met hun eigen relaties. Kom je het ook eens bezichtigen?

Lees meer over de Reehorst