Wat zijn uw wensen als ondernemer voor een zakelijk krediet? En welke eisen en voorwaarden stellen wij aan dat krediet? Om dit op elkaar af te stemmen, gaan we zorgvuldig te werk. Een relatiemanager gaat in gesprek met u om een kredietofferte op maat voor u te maken.

De kredietaanvraag bestaat uit 5 stappen die hieronder worden toegelicht. Alleen volledig ingevulde en aangeleverde aanvragen kunnen in behandeling worden genomen. Pas als een stap succesvol is afgerond, zetten we de volgende stap. Hoe snel we alle stappen doorlopen, hangt af van de omvang en de complexiteit van de aanvraag.

Meer informatie over kosten en voorwaarden van financieringen door Triodos Bank.

Wilt u meer weten over financieringsvormen en hoe anderen in uw sector worden gefinancierd? Ga naar de Nationele Financieringswijzer .

Wilt u meer weten over wat van ons kan verwachten wanneer uw bedrijf in zwaar weer terecht is gekomen? Kijk dan op de pagina over bijzonder beheer .

U ontvangt van ons een offerte

Wanneer er intern overeenstemming is over de financiering, ontvangt u van Triodos Bank een kredietofferte. Het is ook mogelijk dat we nog aanvullende informatie nodig hebben om een kredietofferte te kunnen maken. 

De kredietofferte bevat een financieringsaanbod plus de eisen en randvoorwaarden waar u als kredietnemer aan moet voldoen. Als u daarmee akkoord gaat, ondertekent u de kredietofferte en sluit u daarmee een financieringsovereenkomst met Triodos Bank.

Met sluiten van een financieringsovereenkomst geeft u Triodos Bank toestemming om een een foto met een beschrijving van uw onderneming te plaatsen op 'Mijn Geld Gaat Goed' . Hier kunnen spaarders en beleggers bij Triodos Bank een overzicht vinden van alle ondernemers wij financieren.