Wat zijn uw wensen als ondernemer voor een zakelijk krediet? En welke eisen en voorwaarden stellen wij aan dat krediet? Om dit op elkaar af te stemmen, gaan we zorgvuldig te werk. Een relatiemanager gaat in gesprek met u om een kredietofferte op maat voor u te maken.

De kredietaanvraag bestaat uit 5 stappen die hieronder worden toegelicht. Alleen volledig ingevulde en aangeleverde aanvragen kunnen in behandeling worden genomen. Pas als een stap succesvol is afgerond, zetten we de volgende stap. Hoe snel we alle stappen doorlopen, hangt af van de omvang en de complexiteit van de aanvraag.

Meer informatie over kosten en voorwaarden van financieringen door Triodos Bank.

Wilt u meer weten over financieringsvormen en hoe anderen in uw sector worden gefinancierd? Ga naar de Nationele Financieringswijzer .

Wilt u meer weten over wat van ons kan verwachten wanneer uw bedrijf in zwaar weer terecht is gekomen? Kijk dan op de pagina over bijzonder beheer .

We behandelen uw aanvraag

Een van relatiemanagers gespecialiseerd in uw sector behandelt uw aanvraag en kijkt naar:

  • Is uw aanvraag compleet?
  • Voldoet uw aanvraag aan onze criteria, zowel inhoudelijk als bancair?
  • Zien we voldoende redenen om uw plannen te financieren?

Wanneer het antwoord op deze vragen 3 keer ja is, neemt de relatiemanager contact met u op voor een gesprek. Dit gesprek is bedoeld om nader kennis te maken en uw aanvraag in detail door te spreken.

Vervolgens gaat de relatiemanager een voorstel maken om binnen de bank toestemming te krijgen om aan u een kredietofferte te mogen aanbieden.

Het kan ook zijn dat de relatiemanager contact met u opneemt om te vertellen waarom wij hebben besloten u geen kredietofferte aan te bieden.