Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De EaSI Borgstelling

Voor sociale ondernemingen

De EaSI* Borgstelling is een Europese borgstelling gericht op sociaal ondernemerschap, waar bedrijven die actief zijn op maatschappelijk gebied en een positieve bijdrage leveren op sociaal vlak voor in aanmerking komen. Het geeft Triodos Bank de mogelijkheid om eerder een financiering te verstrekken en het kan voor gunstigere voorwaarden zorgen.

Met een EaSI Borgstelling heeft u een financiering met een waarborg die door de Europese Unie is mogelijk gemaakt vanuit het programma voor werkgelegenheid en sociale innovatie (EaSI).

Voor wie

Voor ondernemers zoals hierboven genoemd die een lening bij Triodos Bank afsluiten vanaf € 50.000 tot € 500.000 (met een maximale jaaromzet of totaal balans van € 30 miljoen). Naast deze voorwaarden zijn er een aantal specifieke voorwaarden ten aanzien van de dividenduitkering en impactmeting. Uw relatiemanager kan daar meer over vertellen tijdens de kredietaanvraag. Verder gelden onze standaard uitgangspunten en kosten voor een financiering bij Triodos Bank.

Kosten van de EaSI Borgstelling

Aan de EaSI Borgstelling zijn geen aanvullende kosten verbonden. De EaSI Borgstelling wordt opgenomen in de kredietovereenkomst met Triodos Bank.

Zo werkt een EaSI Borgstelling

Vraag een krediet aan en geef daarbij aan dat u gebruik wil maken van de EaSI Borgstelling (Europese Borgstelling). 

European_Commission     EIF-Logo-JPEG-Version

* Een garantie gefinancierd door de Europese Unie vanuit het Programma voor werkgelegenheid en sociale innovatie (Employment and Social Innovation, EaSI).

Meer weten over een zakelijk krediet?

strip zakelijk mix 270x54
Zoekt u als duurzame ondernemer financiering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer over financeringspartners en borgstellingen

Bekijk onze partners in verschillende sectoren