Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Inspiratiemiddag Private Banking

Op dinsdag 26 juni 2018

Pagina header-uitnodiging 28 juni 2018-610

Deze middag nemen we u mee in de duurzame ontwikkelingen van de voedselindustrie. We gaan in gesprek met bedrijven en ondernemers binnen de verschillende schakels in de voedselketen. Wat is hun maatschappelijke impact? Waar heeft dat toe geleid en wat betekent dit voor de toekomstige samenleving?

Meld u aan

U mag een introducé meenemen

Programma

 15.30 uur

Ontvangst

 16.00 uur

Welkom door Albert van Zadelhoff, directeur Private Banking

 16:10 uur

Frederike Praasterink: Professor Future Food Systems, HAS Hogeschool
Vertelt u over de noodzaak van de transformatie naar een nieuw design van het voedselsysteem

 16:40 uur

Drees van den Bosch: oprichter en eigenaar Willem & Drees
Pionier in duurzaam voedsel. Wil nu echt een voedseltransitie in gang zetten met open, eerlijk en low impact eten

 17:10 uur

Pauze

 17:30 uur

Rod Hensen: mede-eigenaar ThijsTea
'I quit when food waste is history'. Een start up met een slim antwoord op de voedselverspilling

 18:00 uur

Marc Silvertand: Investor Relations Manager Koninklijke DSM
Als beursgenoteerde speler neemt DSM u mee in de maatschappelijke impact van biotechnologische oplossingen in de grondstoffen industrie

 18.30 uur

Borrel met hapjes en ruimte voor gesprek met ondernemers als Liquido d'Oro en Original Beans

 20.00 uur

Einde programma 

Moderator: Joël Broekaert

Joel - Martin Dijkstra

Voedseljournalist voor onder andere NRC en programmamaker met een passie voor voedsel. Duikt graag de diepte in. Is scherp met de nodige dosis humor.

Locatie

impacthub-pb1

Impact Hub
Linnaeusstraat 2c
1092 CK Amsterdam

Routebeschrijving

Sprekers

Marc Silvertand

Investor Relations Manager Koninklijke DSM
Hoe vertaalt DSM de duurzame ontwikkelingsdoelen voor de voedselgrondstoffenmarkt naar concrete en impactvolle biotechnologische oplossingen?
LinkedIn

 


Drees_290x180


Frederike Praasterink

Professor Future Foodsystems, HAS
Pleit voor herontwerp van het voedselsysteem, het opnieuw verbinden van consumenten en producenten en een herwaardering van voedsel in onze samenleving.
LinkedIn

 


Thijs_290x180

 

Marc_290x180

Drees van den Bosch

Oprichter en eigenaar Willem&Drees
Als ex-Unileverman vraagt Drees zich af of economisch rendement in de voedselindustrie nog langer leidend is.
LinkedIn

 

 


Frederike_290x180

 

Rod Hensen

Mede eigenaar ThijsTea
Onder het motto 'Taste the waste' geeft hij afgedankt fruit een tweede leven. En met succes!
LinkedIn

Voeding en landbouw op dekleurvangeld.nl

“Ik schreeuw van de daken dat ik fruit wil redden”

Lees meer ›

Eerlijke handel en persoonlijk contact bij natuurvoedingswinkel Ekodis

Lees meer ›

Belasting op biologische producten. Is dat wel eerlijk?

Lees meer ›