Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De relatiemanagers van Private Banking

Uw aanspreekpunt voor persoonlijk en deskundig advies

Als klant van Private Banking ervaart u het gemak van één aanspreekpunt. Samen met uw eigen relatiemanager bepaalt u wat u met uw vermogen wilt doen. Bijvoorbeeld uw vermogen laten beleggen, sparen of schenken? Uw relatiemanager adviseert u over de diensten die bij u passen. En neemt u het werk hiervoor uit handen.

De kracht van onze relatiemanagers

De relatiemanagers van Private Banking hebben een ding gemeen: zij willen samen met u bijdragen aan een positieve verandering in de maatschappij. En uw vermogen financieel rendement laten opleveren. Zij gebruiken hun uitgebreide persoonlijke en financiële ervaring om u te adviseren over uw mogelijkheden bij Triodos Bank. Dat is hun kracht.

 Neem contact met ons op  

Voor een afspraak met een relatiemanager

Albert van Zadelhoff

Portret van Albert van Zadelhoff

Albert is verantwoordelijk voor Private Banking sinds de start in 2005. Hij ervaart Triodos Bank Private Banking als een unieke organisatie in de financiële sector. Hij werkt sinds 1984 in de financiële dienstverlening en heeft ruime ervaring met private banking in binnen- en buitenland. Albert heeft een bijzondere interesse in natuur en milieu, en in organisaties die mensen kansen geven om een volwaardig lid te zijn van de maatschappij.

"Triodos Bank werkt als enige private bank met twee gelijkwaardige doelen: we investeren de beschikbare gelden van onze cliënten om de wereld actief te verbeteren. Daarbij realiseren we ook nog een aansprekend financieel rendement."

Aly de Jongh

Portret van Aly de Jongh

Aly heeft in 2015 de overstap gemaakt naar Triodos Bank Private Banking nadat zij in de jaren daarvoor bij twee verschillende banken heeft gewerkt als vermogensmanager. Haar persoonlijke interesse gaat uit naar literatuur, kunst en cultuur. Aly werkt voor particuliere klanten en ondernemers.

“Wat is er mooier dan met je vermogen een duurzame beweging in gang te zetten en een positieve bijdrage aan onze maatschappij te leveren. Ik denk dat vrouwen een zetje in de goede richting kunnen geven want vrouwen zijn de drijvende kracht bij opkomende economieën.”

René Dioncre

Portert van René Dioncre

René is senior relatiemanager bij Private Banking. Hij werkt sinds 2007 bij Triodos Bank. René is een gedreven en gepassioneerd adviseur die werkt voor particuliere klanten en ondernemers. Hij werkt sinds 1989 in de financiële dienstverlening. Hij is gediplomeerd financieel planner en heeft een specialisatie in Life Planning.

"Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om klanten zelf hun beslissingen te laten nemen. Beslissingen moeten ook echt vanuit hun hart en emotie bij hen passen."

Léonhard ten Siethoff

Portret van Léonhard ten Siethoff

Léonhard werkt sinds 2000 als senior relatiemanager bij Private Banking. Leonhard heeft sinds 1988 in verschillende financiële functies gewerkt. Daarnaast bekleedt hij een aantal bestuursfuncties binnen de filantropische sector. Leonhard werkt veel voor charitatieve instellingen en kerken en congregaties.

"Het is prachtig om bijvoorbeeld bij religieuze instellingen een behoefte te zien om ook bij het beheer van de financiële middelen de eerbied en bezorgdheid voor de duurzaamheid van de schepping tot uitdrukking te brengen. Zaken als rentmeesterschap, duurzaamheid en vertrouwen zijn vanzelfsprekend."

Yvonne van Selms

Portret Yvonne van Selms

Yvonne werkt als senior relatiemanager voor charitatieve instellingen en vermogensfondsen. Zij heeft als adviseur gewerkt bij verschillende banken en versterkt sinds 2015 het team van Triodos Bank Private Banking. Yvonne is als senior vermogensbeheerder geregistreerd bij DSI en is gecertificeerd VBA financieel analist (RBA).

“Triodos Bank staat voor mij voor een andere kijk op geld. Bestuurders zijn zich steeds meer bewust van de duurzame doelstelling die het vermogen van hun organisatie heeft meegekregen. Ook zij vinden het belangrijk om het vermogensbeheer in lijn met deze doelstelling te brengen en een positieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Om hen hierbij te ondersteunen, vind ik heel waardevol.”

Philip van Nierop

Portret - Philip van Nierop

Philip is sinds 2014 relatiemanager bij Private Banking. Hij richt zich op particuliere klanten en ondernemers. In de 16 jaar daarvoor heeft hij bij een tweetal banken en een vermogensbeheerder gewerkt in verschillende rollen; beleggingsadviseur, ondernemer/eigenaar en gecertificeerd financieel planner. Philip denkt graag strategisch met klanten mee over hun financiën.

"Klanten kunnen hun vermogen niet alleen financieel maar ook maatschappelijk laten renderen. Ik zie het als een opdracht om daar wegwijzer in te zijn. Persoonlijk contact en verbinding met de klant staan daarbij centraal, en de wens om op positieve wijze bij te dragen aan de samenleving, in lijn met de waarden van Triodos Bank."

Claudia Stellingwerf

Portret  van Claudia Stellingwerf

Senior relatiemanager Claudia is in 2005 overgestapt naar Triodos Bank Private Banking. Daarvoor heeft zij bijna 20 jaar in het reguliere vermogensbeheer gewerkt. Zij werkt voor klanten die gebruikmaken van Triodos Fondsadvies. Claudia is een betrokken relatiemanager en helpt klanten graag om hun persoonlijke idealen te vertalen naar een passende invulling voor hun vermogen.

"Ik merk dat vermogende cliënten een goed rendement natuurlijk voorop blijven stellen, maar niet langer ten koste van mens of milieu. Vooral microfinanciering en fair trade als instrumenten om armoede te bestrijden, hebben mijn bijzondere interesse. Fijn is dat dit ook samen gaat met een prima financieel rendement."

Merijn Landman

Merijn Landman - Senior relatiemanager

Merijn werkt als senior relatiemanager voor particulieren en (familie-)ondernemingen. Begin 2011 is hij bij Triodos Bank gaan werken. Daarvoor heeft hij ruim 10 jaar in verschillende bancaire functies gewerkt. Merijn is een financiële allrounder met sterk inzicht in persoonlijke drijfveren.

"Bewust met geld omgaan is de rode draad in mijn werk. Enerzijds omdat we verantwoordelijk zijn voor het geld dat ons toevertrouwd is. Anderzijds omdat we kijken naar de werking ervan: wat doet mijn geld? Het is een prachtvak om daar mensen mee te mogen helpen."