Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De relatiemanagers van Private Banking

Uw aanspreekpunt voor persoonlijk en deskundig advies

Als klant van Private Banking ervaart u het gemak van één aanspreekpunt. Samen met uw eigen relatiemanager bepaalt u wat u met uw vermogen wilt doen. Bijvoorbeeld uw vermogen laten beleggen, sparen of schenken? Uw relatiemanager adviseert u over de diensten die bij u passen. En neemt u het werk hiervoor uit handen.

De kracht van onze relatiemanagers

De relatiemanagers van Private Banking hebben een ding gemeen: zij willen samen met u bijdragen aan een positieve verandering in de maatschappij. En uw vermogen financieel rendement laten opleveren. Zij gebruiken hun uitgebreide persoonlijke en financiële ervaring om u te adviseren over uw mogelijkheden bij Triodos Bank. Dat is hun kracht.

 Neem contact met ons op  

Voor een afspraak met een relatiemanager

Albert van Zadelhoff

Portret van Albert van Zadelhoff

Albert is verantwoordelijk voor Private Banking sinds de start in 2005. Hij ervaart Triodos Bank Private Banking als een unieke organisatie in de financiële sector. Hij werkt sinds 1984 in de financiële dienstverlening en heeft ruime ervaring met private banking in binnen- en buitenland. Albert heeft een bijzondere interesse in natuur en milieu, en in organisaties die mensen kansen geven om een volwaardig lid te zijn van de maatschappij.

"Triodos Bank werkt als enige private bank met twee gelijkwaardige doelen: we investeren de beschikbare gelden van onze cliënten om de wereld actief te verbeteren. Daarbij realiseren we ook nog een aansprekend financieel rendement."

Aly de Jongh

Portret van Aly de Jongh

Aly heeft in 2015 de overstap gemaakt naar Triodos Bank Private Banking nadat zij in de jaren daarvoor bij twee verschillende banken heeft gewerkt als vermogensmanager. Haar persoonlijke interesse gaat uit naar literatuur, kunst en cultuur. Aly werkt voor particuliere klanten en ondernemers.

“Wat is er mooier dan met je vermogen een duurzame beweging in gang te zetten en een positieve bijdrage aan onze maatschappij te leveren. Ik denk dat vrouwen een zetje in de goede richting kunnen geven want vrouwen zijn de drijvende kracht bij opkomende economieën.”

René Dioncre

Portert van René Dioncre

René is senior relatiemanager bij Private Banking. Hij werkt sinds 2007 bij Triodos Bank. René is een gedreven en gepassioneerd adviseur die werkt voor particuliere klanten en ondernemers. Hij werkt sinds 1989 in de financiële dienstverlening. Hij is gediplomeerd financieel planner en heeft een specialisatie in Life Planning.

"Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om klanten zelf hun beslissingen te laten nemen. Beslissingen moeten ook echt vanuit hun hart en emotie bij hen passen."

Léonhard ten Siethoff

Portret van Léonhard ten Siethoff

Léonhard werkt sinds 2000 als senior relatiemanager bij Private Banking. Leonhard heeft sinds 1988 in verschillende financiële functies gewerkt. Daarnaast bekleedt hij een aantal bestuursfuncties binnen de filantropische sector. Leonhard werkt veel voor charitatieve instellingen en kerken en congregaties.

"Het is prachtig om bijvoorbeeld bij religieuze instellingen een behoefte te zien om ook bij het beheer van de financiële middelen de eerbied en bezorgdheid voor de duurzaamheid van de schepping tot uitdrukking te brengen. Zaken als rentmeesterschap, duurzaamheid en vertrouwen zijn vanzelfsprekend."

Yvonne van Selms

Portret Yvonne van Selms

Yvonne werkt als senior relatiemanager voor charitatieve instellingen en vermogensfondsen. Zij heeft als adviseur gewerkt bij verschillende banken en versterkt sinds 2015 het team van Triodos Bank Private Banking. Yvonne is als senior vermogensbeheerder geregistreerd bij DSI en is gecertificeerd VBA financieel analist (RBA).

“Triodos Bank staat voor mij voor een andere kijk op geld. Bestuurders zijn zich steeds meer bewust van de duurzame doelstelling die het vermogen van hun organisatie heeft meegekregen. Ook zij vinden het belangrijk om het vermogensbeheer in lijn met deze doelstelling te brengen en een positieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Om hen hierbij te ondersteunen, vind ik heel waardevol.”

Philip van Nierop

Portret - Philip van Nierop

Philip is sinds 2014 relatiemanager bij Private Banking. Hij richt zich op particuliere klanten en ondernemers. In de 16 jaar daarvoor heeft hij bij een tweetal banken en een vermogensbeheerder gewerkt in verschillende rollen; beleggingsadviseur, ondernemer/eigenaar en gecertificeerd financieel planner. Philip denkt graag strategisch met klanten mee over hun financiën.

"Klanten kunnen hun vermogen niet alleen financieel maar ook maatschappelijk laten renderen. Ik zie het als een opdracht om daar wegwijzer in te zijn. Persoonlijk contact en verbinding met de klant staan daarbij centraal, en de wens om op positieve wijze bij te dragen aan de samenleving, in lijn met de waarden van Triodos Bank."

Roy de Boer

Portret Roy de Boer

Roy werkt sinds 1992 in de financiële sector en Private Banking als leidinggevende en als relatiemanager. Sinds juni 2017 werkt hij met zichtbaar plezier als relatiemanager bij Triodos Bank. Zijn ruime ervaring als gecertificeerd financieel planner zorgt voor een brede kijk op uw financiële situatie. Roy is betrokken bij de lokale energiecoöperatie in zijn woonplaats en penningmeester van muziekensemble het Rodion Trio.

"Het helpen van particuliere klanten en ondernemers op financieel gebied en daarbij het bereiken van hun wensen en doelen met respect voor mens, mileu en maatschappij. Dat is wat mij enorm aanspreekt binnen Triodos Bank."

Leendert Schipper

Portret Leendert Schipper

Leendert richt zich als relatiemanager op vermogende particulieren en ondernemers. Leendert heeft in februari 2018 de overstap gemaakt naar Triodos Bank Private Banking. Hij is van origine bedrijfseconoom en heeft in de afgelopen 8 jaar ervaring opgedaan binnen de financiële sector in verschillende functies. Leendert is als relatiemanager DSI geregistreerd.

"Triodos Bank bankiert op een unieke manier en is de pionier op het gebied van duurzaam beleggen. Uiteraard is financieel rendement belangrijk, maar uiteindelijk is geld een goed middel om positieve veranderingen mogelijk te maken."