Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Uw financieel jaaroverzicht

Jaarlijks ontvangt u in januari uw financieel jaaroverzicht van het voorgaande jaar. U vindt het digitaal in Internet Bankieren in ‘Overzichten’ of krijgt het per post thuisgestuurd.

Wat is het financieel jaaroverzicht?

Het financieel jaaroverzicht geeft u inzicht in:

de tegoeden van uw spaar-, betaalrekening; de waarde van uw belegging(en);uw lening(en) bij Triodos Bank.

Dit overzicht is handig voor uw belastingaangifte. Heeft u een hypotheek? Dan ontvangt u het financieel jaaroverzicht van uw hypotheek per post via onze partner Stater.

Digitaal of per post?

Digitaal

U vindt het financieel jaaroverzicht in pdf-formaat onder het kopje ‘Overzichten’ in Triodos Internet Bankieren. Daar blijft het bewaard bij de financiële jaaroverzichten van voorgaande jaren. Wij raden u aan het financieel jaaroverzicht op te slaan of te printen, zodat u het altijd bij de hand heeft.

Per post

In elk van de volgende gevallen ontvangt u uw financieel jaaroverzicht alleen op papier en kunt u het niet digitaal inzien:

  • U maakt geen gebruik van Triodos Internet Bankieren 
  • U bent een ondernemer, maar heeft geen eenmanszaak
  • Triodos Bank heeft geen e-mailadres van u
  • U heeft voor vrijdag 29 december 2017 in Internet Bankieren gekozen voor verzending van het financieel jaaroverzicht per post

Heeft u Internet Bankieren en zelf gekozen voor verzending per post? Dan blijft het financieel jaaroverzicht ook digitaal beschikbaar.

Van papier naar digitaal

Ontvangt u uw financieel jaaroverzicht nu per post en wilt u het liever digitaal ontvangen? Volg de stappen hieronder en u ontvangt uw financieel jaaroverzicht komend jaar digitaal.

  1. Log in (op Internet Bankieren)
  2. Klik op Gegevens wijzigen en vervolgens op Persoonlijke gegevens
  3. Klik bij Financieel Jaaroverzicht op Wijzigen
  4. Kies Ik download het financieel jaaroverzicht zelf binnen Internet Bankieren
  5. Klik op Naar bevestigingsscherm
  6. Klik op Opslaan

Wilt u uw Financieel Jaaroverzicht per post ontvangen? Kies dan bij stap 4 voor Stuur mij het financieel jaaroverzicht per post.

Voor sommige klanten is het niet mogelijk om het financieel jaaroverzicht digitaal te ontvangen. Bent u een zakelijke klant, behalve eenmanszaken, of heeft u geen Internet Bankieren? Dan kunt u het financieel jaaroverzicht alleen per post ontvangen.

Financieel jaaroverzicht kwijt?

Bent u uw financieel jaaroverzicht over het afgelopen kalenderjaar of een overzicht uit eerdere jaren kwijt? In Internet Bankieren vindt u de financiële overzichten van de voorgaande jaren. Heeft u geen Internet Bankieren? Neem dan contact op met de mensen van Triodos Bank voor een kopie.