Wat betekent opnieuw registreren?

Als je de app opent, zie je halverwege het openingsscherm de knop Opnieuw registreren.

Met Opnieuw registreren krijg je opnieuw toegang tot je rekeningen in de volgende situaties:

Als je de app wilt installeren op een nieuw of extra toestel, moet je je ook opnieuw registreren. Nadat je de app hebt gedownload en geopend, start de registratie vanzelf. Volg de stappen in de app.

Je leest meer over Opnieuw registreren op onze identificatiepagina.