Ik vraag een betaal- of spaarrekening aan en ben mijn controlegetal kwijt. Wat nu?

Bent u uw controlegetal kwijt en had u dit nog niet gebruikt? Voer opnieuw uw e-mailadres in. Wij sturen u een nieuw controlegetal dat drie weken actief blijft.

Controlegetal al gebruikt?
Als u met uw controlegetal al een gebruikersnaam en wachtwoord heeft aangemaakt, hoeft u geen nieuw controlegetal aan te vragen. U kunt dan met uw inloggegevens inloggen om uw aanvraag afronden.

Bent u uw wachtwoord kwijt, klik dan hier.