Ik vraag een betaal- of spaarrekening aan en ben mijn controlegetal kwijt. Wat nu?

Ben je het controlegetal kwijt en had je dit nog niet gebruikt? Voer opnieuw je e-mailadres in. Wij sturen je een nieuw controlegetal dat drie weken actief blijft.

Controlegetal al gebruikt?
Als je met het controlegetal al een gebruikersnaam en wachtwoord hebt aangemaakt, hoef je geen nieuw controlegetal aan te vragen. Je kunt dan met je inloggegevens inloggen om de aanvraag afronden.

Ben je het wachtwoord kwijt, klik dan hier.