Hoe maak ik geld over?

Maak gemakkelijk een bedrag over naar een Europese bankrekening via onze mobiele app of via Internet Bankieren:

Via de app:

1. Log in
  2. Klik op je rekening
  3. Klik op Overschrijven en vul de betaalgegevens in
    • Wil je een betalingskenmerk meesturen, vul deze dan in als omschrijving bij Omschrijving/betalingskenmerk. Dat betekent dat je geen vinkje zet achter Betalingskenmerk
  • Vul de uitvoerdatum in
  1. Klik op Betalen
    • Wil je nog een overboeking invoeren? Klik dan op Opslaan en nieuwe opdracht. De huidige opdracht wordt automatisch in de verzendlijst gezet.
  2. Klik op Bevestigen en bevestig de overboeking met je 5-cijferige inlogcode

Via Internet Bankieren:

1. Log met je Identifier in op Internet Bankieren
  2. Klik op je rekening
  3. Klik op Overschrijven en vul de betaalgegevens in
    • Wil je een betalingskenmerk meesturen, vul deze dan in als omschrijving bij Omschrijving/betalingskenmerk. Dat betekent dat je geen vinkje zet achter Betalingskenmerk
  • Vul de uitvoerdatum in
  • Klik op Betalen
    • Wil je nog een overboeking invoeren? Klik dan op Opslaan en nieuwe opdracht. De huidige opdracht wordt automatisch in de verzendlijst gezet.
  • Bevestig de overboeking met je identifier
    • Meerdere overboekingen ingevuld? Ga dan naar de Verzendlijst om alle overboekingen te versturen. Alle overboekingen in de Verzendlijst worden automatisch aangevinkt.

Overmaken naar een bankrekening buiten Europa
Wil je een bedrag overmaken naar een bankrekening buiten Europa?Volg dan de stappen voor een Wereldbetaling.