Kan ik ook inloggen zonder een Identifier?

Internet Betaalrekening

Als je een Internet Betaalrekening hebt, dan kun je inloggen met de Mobiel Bankieren app. Je logt op 1 van de volgende manieren in:

• Met je 5-cijferige pincode
    • Heb je iOS, dan kun je ook via FaceID of TouchID inloggen. Volg deze stappen om TouchID in te stellen:
      • Klik rechts onderin de app op Meer
      • Kies Voorkeuren
      • Kies Touch-ID
        Kies Inloggen of Inloggen en bevestigen
  • Met een QR-code op je laptop of desktop in Internet Bankieren

Spaar- of beleggersrekening
Je logt alleen voor deze rekeningen in met een gebruikersnaam en wachtwoord. Je spaar- of beleggersrekening heeft een vaste tegenrekening waar je geld naar overmaakt. Ook bij deze rekeningen kun je inloggen met de app, zoals hierboven beschreven.