Kan ik ook inloggen zonder een Identifier?

Internet Betaalrekening
Heb je een Internet Betaalrekening, dan ontvang je altijd een Identifier om mee in te loggen. Maak je gebruik van onze app, dan kun je ook daarmee inloggen:

• Met je 5-cijferige pincode
    • Heb je iOS, dan kun je ook via FaceID of TouchID inloggen. Volg deze stappen om TouchID in te stellen:
      • Klik rechts onderin de app op Meer
      • Kies Voorkeuren
      • Kies Touch-ID
        Kies Inloggen of Inloggen en bevestigen
  • Met een QR-code op je laptop of desktop in Internet Bankieren

Spaar- of beleggersrekening
Je logt alleen voor deze rekeningen in met een gebruikersnaam en wachtwoord. Je spaar- of beleggersrekening heeft een vaste tegenrekening waar je geld naar overmaakt. Ook bij deze rekeningen kun je inloggen met de app, zoals hierboven beschreven.