Kan ik ook inloggen zonder een Identifier?

Internet Betaalrekening
Je logt voor Internet Bankieren altijd in met je Identifier. Maak je gebruik van onze app, dan log je in met de pincode die je zelf hebt gekozen.

Met een Internet Betaalrekening maak je geld over naar rekeningnummers van andere personen en organisaties. De Identifier is gekoppeld aan jouw gegevens en heeft een eigen pincode. Daarom is dit de veiligste manier van betalen met je betaalrekening.

Spaar- of beleggersrekening
Alleen voor deze rekeningen log je in met een gebruikersnaam en wachtwoord. Een spaar- of beleggersrekening heeft een vaste tegenrekening waar je geld naar overmaakt.