Kan ik het bedrag dat ik dagelijks met mijn Wereldpas kan betalen wijzigen?

Het is niet mogelijk om  het maximale bedrag dat je u dagelijks contant op kunt nemen te wijzigen. Je kunt wel het bedrag wijzigen dat je dagelijks kunt betalen met je Wereldpas. De standaard betaallimiet voor de Wereldpas is 3000 euro.

Heb je een particuliere rekening of een eenmanszaak, dan wijzig je dit als volgt via onze app:

1. Log in
  2. Tik rechts onderin op Meer
  3. Tik op Betaalpassen
  4. Tik op de juiste rekening
  5. Onder Daglimiet geef je de gewenste limiet aan. De limiet is minimaal 50 euro en maximaal 10.000 euro
  6. Je autoriseert de wijziging met je 5-cijferige inlogcode

Geen app?

Als je geen app hebt, wijzig je de betaallimiet via Internet Bankieren. Nadat je bent ingelogd, wijzig je de limiet via Gegevens wijzigen > Wereldpas.

Voor andere zakelijke rechtsvormen wijzig je de paslimiet schriftelijk. Print het formulier Wijzigingsformulier Zakelijke Gebruiker(PDF) uit en onderteken het. rechtsgeldig. Stuur het vervolgens naar ons op per post.

Vervolg

• Wijzig de paslimiet minimaal 1 werkdag voordat je het nodig hebt.
  • De nieuwe paslimiet gaat in op de door jou gekozen datum. Die datum is maximaal 2 weken nadat je de wijziging hebt geautoriseerd.
  • Wijzig je de paslimiet voor 1 dag, dan geldt de wijziging van 's ochtends 09.00 uur tot 08.00 uur de volgende dag.