In welke bestandstypen kan ik overzichten downloaden?

Je kunt je transacties downloaden in verschillende bestandstypen die je eenvoudig inlaadt in je boekhoudprogramma. Je kunt kiezen uit de volgende bestandstypen:

• Excel
  • CSV
  • MT940 (structured)
  • CAMT053

Lees de beschrijving van het MT940 formaat en van CAMT.053 zoals Triodos Bank die beschikbaar stelt. De beschrijving van het structured MT940 formaat is o.a. opgenomen in de Handleiding en Voorschriften Europese Incasso. Let op: Elke bank heeft zijn eigen MT940 dialect. Selecteer daarom in het softwarepakket 'Triodos Bank' wanneer je een MT940 bestand van Triodos Bank wilt inlezen.