Ik vraag een nieuwe zakelijke rekening aan, maar ben mijn wachtwoord kwijt. Wat nu?

Wij sturen je graag een nieuw wachtwoord toe. Volg deze stappen:

1. Ga naar de aanvraagpagina
  2. Vul je gebruikersnaam en e-mailadres in
  3. Klik op Reset wachtwoord
  4. Je ontvangt een e-mail met een tijdelijk wachtwoord. Dit wachtwoord blijft drie weken geldig
  5. Log in met dit tijdelijke wachtwoord
  6. Kies een nieuw wachtwoord

Vervolg

• Nadat je rekeningaanvraag is goedgekeurd, ontvang je van ons nieuwe inloggegevens
  • Heb je al een rekening, dan koppelen wij de nieuwe rekening aan je bestaande inloggegevens