Hoe zet ik mijn papieren afschriften aan of uit op mijn particuliere rekening?

Wilt u papieren afschriften uitzetten, dan doet u dit het makkelijkst via onze app. U kunt ook papieren afschriften aan of uitzetten via Internet Bankieren.

Via de app

1. Log in.
  2. Tik links bovenin op het menu (de drie horizontale streepjes).
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Rekeninginstellingen.
  5. Tik op de rekening waarvan u de afschriften wilt uitzetten.
  6. Tik op Papieren afschriften en volg de stappen.
  7. Papieren afschriften zijn uitgeschakeld. U kunt uw afschriften online inzien via Internet Bankieren.

Via Internet Bankieren

1. Log in via Internet Bankieren.
  2. Klik op Gegevens wijzigen > Rekeninggegevens.
  3. Selecteer de juiste rekening.
  4. Klik bij Rekeningafschriften op Wijzigen en volg de stappen.

U betaalt voor papieren afschriften. Onze tarieven vindt u op onze website.