Hoe zet ik mijn papieren afschriften aan of uit op mijn particuliere rekening?

Wil je geen papieren afschriften ontvangen, dan regel je dit het makkelijkst via onze app. Je kunt ook papieren afschriften aan of uitzetten via Internet Bankieren.

Via de app

1. Log in
  2. Tik links bovenin op Meer
  3. Tik op Rekeninginstellingen
  4. Tik op de rekening waarvan je de afschriften wilt uitzetten
  5. Tik op Papieren afschriften en volg de stappen
  6. Papieren afschriften zijn uitgeschakeld. Je kunt je afschriften online inzien via Internet Bankieren

Via Internet Bankieren

1. Log in via Internet Bankieren
  2. Klik op Gegevens wijzigen > Rekeninggegevens
  3. Selecteer de juiste rekening
  4. Klik bij Rekeningafschriften op Wijzigen en volg de stappen

Je betaalt voor papieren afschriften. Onze tarieven vind je op onze website. Je kunt papieren afschriften niet aanzetten voor Triodos Internet Sparen of de Triodos Jongeren Rekening.