Hoe open ik als bestaande klant een kinderrekening?

Je opent eenvoudig een rekening voor je kind via de Mobiel Bankieren App.

Zo werkt het:

1. Log in op de Mobiel Bankieren App
  2. Tik op Meer
  3. Tik op Nieuwe rekening openen
  4. Tik op Kies een Rekening
  5. Tik op Voor een Kind
  6. Selecteer de rekening die je wilt openen en volg de stappen

Voor het openen van een rekening via de app heb je appversie 3.42 of hoger nodig. Controleer je appversie en update je app voor iOS of Android indien nodig.

Geen app?

Maak je nog geen gebruik van de Mobiel Bankieren app, download dan eerst de Mobiel Bankieren app in Google Play of de App store

• Kies voor Toegang tot mijn rekening(en) en volg de stappen om de app te registreren
  • Log opnieuw in en kies Meer>Nieuwe rekening openen>Voor mijn kind. Selecteer de rekening die je wilt openen en volg de stappen