Hoe open ik als bestaande klant een extra rekening?

Je opent eenvoudig een betaal- spaar- of beleggersrekening via de Mobiel Bankieren App.

Zo werkt het:

1. Log in op de Mobiel Bankieren App
  2. Tik op Meer
  3. Tik op Nieuwe rekening openen en volg de stappen
    • Tijdens de aanvraag kun je een 2e rekeninghouder opgeven. De 2e rekeninghouder ontvangt zelf instructies en downloadt ook de app om de rekeningaanvraag af te ronden

Voor het openen van een rekening via de app heb je appversie 3.42 of hoger nodig. Controleer je appversie en update je app voor iOS of Android indien nodig.

Geen app?

Maak je nog geen gebruik van de Mobiel Bankieren app, download dan eerst de Mobiel Bankieren app in Google Play of de App store

• Kies voor toegang tot mijn rekening en volg de stappen om de app te registreren
  • Log opnieuw in en kies Meer>Nieuwe rekening openen