Hoe activeer ik mijn vingerafdruk en gezichtsherkenning voor de app op een Android apparaat?

Je kunt op Android apparaten met de Triodos Mobiel Bankieren app inloggen, betalen en bevestigen met je vingerafdruk of gezichtsherkenning. Volg deze stappen om dit in te stellen:

1. Open de app
  2. Ga naar Meer
  3. Ga naar Voorkeuren & Privacy
  4. Ga naar Vingerafdruk
    • Zie je deze optie nog niet? Dan kan het zijn dat je nog een oude versie van de Triodos Mobiel Bankieren app hebt. Update de app eerst in de Google Play Store. Ook moet je vingerafdruk of gezichtsherkenning al op je apparaat ingesteld hebben voordat je het voor de app kunt activeren.

5. Gebruik Vingerafdruk

Let op. Dit kan alleen op apparaten met:

• Android versie 11 of hoger
  • Met sensor class 3 of hoger