Hoe kan ik de app opnieuw registreren om gebruik te kunnen maken van Mobiel bevestigen?

Maak je gebruik van  Mobiel bevestigen, dan moet je soms de app opnieuw registreren. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe toestel hebt, of Mobiel bevestigen op meerdere apparaten wilt gebruiken.

Zo werkt het:

1. Download de app
    • Heb je de app al? Open de app en tik op Opnieuw Registreren
  2. Tik op Aan de slag en daarna op Doorgaan
  3. Tik op Nee bij de vraag Heb je een bevestigingscode van ons ontvangen via e-mail?
  4. Tik op Nee bij de vraag Heb je een Triodos Identifier?
  5. Tik op Nee bij de vraag Heb je een gebruikersnaam en wachtwoord?
  6. Vul je e-mailadres in bij de vraag Heb je de app al eens eerder met je identiteitsbewijs geregistreerd of heb je een rekening geopend via de app? en tik daarna op Verder
  7. Tik op Bevestig als je gegevens kloppen en daarna op Verder. Je ontvangt een bevestigingscode op je e-mailadres
  8. Vul de bevestigingscode in op de app en volg daarna de stappen in het scherm.