Hoe download ik een overzicht van mijn bij- en afschrijvingen in mijn boekhoudprogramma?

1. Ga naar onze website en klik op Inloggen.
  2. Klik op Overzichten > Downloaden.
  3. Selecteer rechts in het scherm onder Download of u een afschrift of zoekopdracht downloadt.
  4. Selecteer de juiste rekening.
  5. Downloadt u een afschrift, selecteer dan de juiste afschriften.
  6. Downloadt u een zoekopdracht, vul dan bij Boekdatum de begin- en einddatum in.
  7. Vul het Download formaatin.
  8. Klik op Downloaden.
  9. Klik op Herladen.
  10. U vindt uw download in het overzicht van aangevraagde downloads van de afgelopen 2 weken.
  11. Klik op het printer-icoontje om uw download te openen en volg de instructies op het scherm.

U kunt uw download importeren in uw eigen programma of in uw boekhoudprogramma. Kijk in de handleiding van uw boekhoudprogramma voor het juiste bestandstype.