Hoe download ik een overzicht van mijn bij- en afschrijvingen in mijn boekhoudprogramma?

1. Log in via Internet Bankieren
  2. Klik op Overzichten > Downloaden
  3. Geef rechts in het scherm onder Download aan of je een afschrift of zoekopdracht downloadt
  4. Selecteer de juiste rekening
  5. Download je een afschrift, selecteer dan het juiste afschrift
  6. Download je een zoekopdracht, vul dan bij Boekdatum de begin- en einddatum in
  7. Vul het Download formaat in
  8. Klik op Downloaden
  9. Klik op Herladen
  10. je vindt de download in het overzicht van aangevraagde downloads van de afgelopen 2 weken
  11. Klik op het printer-icoontje om de download te openen en volg de instructies op het scherm

Je kunt de download importeren in je eigen programma of in je boekhoudprogramma. Kijk in de handleiding van het boekhoudprogramma voor het juiste bestandstype.