Waar vind ik mijn rendement?

Je vindt in Internet Bankieren het koersresultaat en het uitgekeerde dividend:

1. Log in.
  2. Klik op Beleggen > Overzicht beleggingen.
  3. Je vindt hier de gegevens onder het kopje Koersresultaat en Cashdividend. Je ziet deze gegevens ook als je in onze app je beleggersrekening selecteert.

Koersresultaat

Het koersresultaat is de huidige waarde van je beleggingen, minus je netto aankopen over de periode dat je beleggersrekening actief is. Ook vind je in je kwartaalrapportage (Beleggen>Kwartaalrapportages) het rendement van je beleggersrekening over het afgelopen kwartaal.