Waar vind ik mijn rendement?

U vindt in Internet Bankieren uw koersresultaat en het uitgekeerde dividend:

1. Log in.
  2. Klik op Beleggen > Overzicht beleggingen.
  3. U vindt hier de gegevens onder het kopje Koersresultaat en Cashdividend. U ziet deze gegevens ook als u in onze app uw beleggersrekening selecteert.

Koersresultaat

Het koersresultaat is de huidige waarde van uw beleggingen, minus uw netto aankopen over de periode dat uw beleggersrekening actief is. Ook vindt u in uw kwartaalrapportage (Beleggen>Kwartaalrapportages) het rendement van uw beleggersrekening over het afgelopen kwartaal.