Kan ik bankieren met gezichtsherkenning of vingerafdruk?

Je kunt met de Triodos Mobiel Bankieren app inloggen, betalen en bevestigen met je vingerafdruk of gezichtsherkenning. Volg onderstaande stappen om dit in te stellen:

1. Open de app
  2. Ga naar Meer
  3. Ga naar Voorkeuren & Privacy
  4. Ga naar Vingerafdruk (Android) of Touch ID (iOS)
  5. Gebruik Vingerafdruk of Touch ID

Je telefoon of tablet moet wel voldoen aan de volgende voorwaarden

• iOS versie 14 of hoger, of Android versie 11 of hoger
  • Met sensor class 3 of hoger
  • Niet op alle Android apparaten is gezichtsherkenning mogelijk. Kies dan voor Vingerafdruk

Zie je deze optie nog niet? Dan kan het zijn dat je nog een oude versie van de Triodos Mobiel Bankieren app hebt. Update de app eerst in de Google Play Store. Ook moet je vingerafdruk of gezichtsherkenning al op je apparaat ingesteld hebben voordat je het voor de app kunt activeren.