Ik weet mijn wachtwoord niet meer. Wat nu?

Wat u moet doen als u uw wachtwoord niet meer weet, hangt af van uw situatie.

Bestaande rekening

Heeft u al een rekening, volg dan deze stappen:

1. Log in via Internet Bankieren.
  2. Vul uw gebruikersnaam in.
  3. Vul 3 keer een verkeerd wachtwoord in.

Vervolg

• U ontvangt een e-mail dat uw toegang tot Internet Bankieren is geblokkeerd.
  • Binnen 3 werkdagen ontvangt u een brief met een tijdelijk wachtwoord.
  • U wijzigt het tijdelijke wachtwoord zodra u inlogt. Uw gebruikersnaam blijft hetzelfde.

Nieuwe rekening

Als u een nieuwe rekening aanvraagt, ontvangt u van ons een tijdelijk wachtwoord om uw aanvraag af te ronden. Lees  hier wat u doet als u dit wachtwoord niet meer weet.