Ik weet mijn wachtwoord niet meer. Wat nu?

Wat je moet doen als je je wachtwoord niet meer weet, hangt af van de situatie.

Bestaande rekening

Heb je al een rekening, volg dan deze stappen:

1. Log in via Internet Bankieren
  2. Vul je gebruikersnaam in
  3. Vul 3 keer een verkeerd wachtwoord in

Vervolg

• Je ontvangt een e-mail dat je toegang tot Internet Bankieren is geblokkeerd
  • Binnen 3 werkdagen ontvang je een brief met een tijdelijk wachtwoord
  • Je wijzigt het tijdelijke wachtwoord zodra je inlogt. De gebruikersnaam blijft hetzelfde

Nieuwe rekening

Als je een nieuwe rekening aanvraagt, maak je een tijdelijk wachtwoord aan om de aanvraag af te ronden. Lees  hier wat je doet als je dit wachtwoord niet meer weet.

Identificatie

Als wij je hebben gevraagd om een kopie van je legitimatiebewijs te uploaden of een identificatiestorting te doen, dan maak je hiervoor een tijdelijk wachtwoord aan. Lees hier wat je doet als je dit wachtwoord niet meer weet.