Hoe kan ik een voorkeursrekening instellen?

Via onze mobiele app stel je gemakkelijk een voorkeursrekening in. Betalingen die je vervolgens met de app doet via bijvoorbeeld iDeal lopen automatisch via de voorkeursrekening.

1. Log in
  2. Tik links bovenin op Meer
  3. Tik op Rekeninginstellingen
  4. Tik op de rekening die je als voorkeursrekening wilt instellen
  5. Zet Voorkeursrekening op aan

Geen app?

Als je geen gebruik maakt van onze app, kun je de voorkeursrekening ook via Internet Bankieren instellen. Klik na het inloggen op Gegevens wijzigen > inloggegevens, en wijzig je voorkeursrekening onder Standaard geselecteerde rekening.